Wajah Baru?

>> Thursday, January 22, 2009

hi...baru je abis kelas ari ni....sooooooo exhausted laa ari ni. bygkan dlm 3 jam 10 experiment kena buat.. dengan nk buat gram staining nye la... endospore stain nye laa...mmg x sempatla.... (for those yg tak tau apa gram stain tu...tu teknik2 nk tentukan bacteria..nk tgk bentuk dia...hehe)
balik td sumer buat muka letih...letih byk experiment tu satu...tambah lagi dengan letih tak faham...hehehe hmm whateva la...

n now...tiba2 aku rs bosan gile dgn blog aku ni... esp the background...maybe kena buat penjenamaan baru kot.. yelah ubah sket dari template yg ala budak2 gitu kepada org dewasa kot??hmm not so dewasa....young adult maybe...maklumlahkan...22 years already...=)

so guys...just wait for my new appearance...see ya!!!




5 comments:

syuhadah January 23, 2009 at 12:08 AM  

WAAAA...! SHES' ALIVE..! NGET2.

R@bi@tuL @d@wi@h January 23, 2009 at 8:33 AM  

wawawa...mesti sentiasa menantikan post dari i kan...hihi

Mohamad Hilman bin Nordin January 23, 2009 at 3:07 PM  

hidup kembali selepas sekian lama. bukan lah menunggu untuk update dari sini, tapi bila ada signal dari RSS feeder, jadi taulah bila dah updet.

teruskan berkarya~

R@bi@tuL @d@wi@h January 31, 2009 at 11:41 PM  

hmm baek laaa...terima kasih memberi semangat utk terus kekal mengupdate...hihi

hanimah February 2, 2009 at 12:33 AM  

hmm..microbiology...deal with bacteria etc..etc..handle with care to prevent any infection..