Indah & Nyaman~

>> Sunday, February 1, 2009

Dah lebih tiga ari dah berlalunya program kat kg batang nyamor,Rembau N9....
totally mmg aku berpuas hati laa dgn OPKIM kali ni... walaupun org2 yang ada kat situ melihat ketensionan yg di alami..ni semua gara2....tut....rahsia...=)



actually mls nye laa nk menulis malam ni... hmm just nk bagi u guys tengok gambar je lah...leh x?
apa2 pun cerita akan menyusul kemudian.. byk la yang best bila kita masuk kampung ni. Macam2 kena belajar & macam2 juga yang kita dpt..
adatlah tu kan..
cumanya rs macam best sbb lebih memahami adat perpatih yang aku ingt dah hampir terkubur kat n9 ni...yelah..kampung aku pun dah tak amalkan lagi adat ni sangat...
so...bila la tu kan nak kongsi ni...
soon k??


(Rumah angkat...besarkan??)


(cuak + gumbira dpt naik puncak...hehe)


(mereka yang berada di puncak gunung datuk!)


(view dari puncak gunung...sejuk..+ angin kuat)


(berposing sebelum mendaki....)

Gambar2 ni masa hari ke3...perjalanan menawan gunung datuk...menarik sebab pertama kali naik..then yang kelakar tu, awal2 mendaki ktrg antara yg terkedepan...tapi...sampai pertengahan...hehe ktrg yang paling last....=) maklumla...jaga kawan2 yang lain..hehe

cerita selanjutnya lepas ni eh...seriously x de mood....k...till then...salam..

2 comments:

syuhadah February 3, 2009 at 5:39 AM  

waaaa....!jeLus bangat ada orang panjat gunung...huhu

R@bi@tuL @d@wi@h February 11, 2009 at 12:21 AM  

hehe jgn jelus...nnt kita p naik sesame ek...=)