Menang!!!

>> Thursday, June 12, 2008



Yeaaaaa….!!! Portugal menang mlm td… hahaha yes2!!! Budak2 yang dh janji dgn aku kena belanja….jgn buat2 lupa sudeh…=) tu laa…x mo dgr lagi nasihat pakar nujum ni…ngeh3x… gol pertama min ke 8 deco, 2nd goal…Ronaldo yg carik simpati tu n suka buat2 jatuh..…(haha nasib laa sape2 yg fanatic ronaldo…) n yang tak puas hati tu kenapa laaaa gmbr dia je yg asyik di focus time last2 tu…mmg unfair betul.. 3rd goal Quaresma 3 minit sebelum tamat…. Pape pun cayalah Portugal!!!



Hmmm…sedihnya esok x dapat dah nk tgk bola…kena laa tgk kat internet..tp x best….skrin kecik…waaa…esok akan bermula la…kehidupan normalku sbg seorg student…sebelum ni paranormal gile la dok kampung nih…

Esok nk pindah rumah…nasib laa kita ira,sal,yah,wee n yas…mmg kena bertungkus lumus laaaa kemas kan umah tu….pachaa!!! cayalah utk kita!! =)

P/S: haha xde modal laa nk cite pe..nasib la…

2 comments:

semutarhitam June 12, 2008 at 6:55 AM  

pelik kan..kerana bola sebiji sanggup berjaga sampai lewat pagi..yang main tu plak terdedah aurat sane sini..camne tu yee..

Pejuang Malam July 3, 2008 at 5:52 PM  

Segalanya bergantung pada diri..Nasyid dan bacaan Al Quran yg diiringi sifat riak juga bakal menjahanamkan diri andai itu niatnya..Sy akui yg y sgt berminat pd bola sepak..Namun perintah Allah juga dpt dilaksanakan..Bila kita bgn mlm utk menonton bola sepak,kita akan solat tahajjud n olat hajat dulu..Secara tak langsung amalan kita bertambah..jgn pikir pada satu sudut sahaja wahai semutar hitam..luaskan minda anda bagi menikmati keindahan ciptaan Allah yg begitu luas dan besar...