SEHARI BERSAMA SELAMA TERASA

>> Saturday, August 30, 2008

Kegembiraan yg paling x dapat aku nak sangkal-sangkal lagi bila dpt bersama dengan budak2 dua org ni....


Alhamdulillah lepas setahun ktrg ada kat UM ni..ni la pertama kalinya ktrg dpt naik benda alah ni..dengan perancangan yg x berapa nk rancang..berjaya jugak ktrg memerdekakan minda dari ketakutan dan ketidak yakinan diri...
awal2 nk naik tu cuak la jugak yela sume 1st time kan.. takut jatuh la, nnt lemas la...dan macam2 khayalan metafora yg kami cipta sendiri...
memula tu asyik berpusing je...pastu langgar tepi..lawak2...bila dah terer tu kan..kemain lagi lagaknya.. (hehe itulah awi...) siap nk main langgar2 lagi dgn budak2 dua org tu... apa2 pun korang berdua mmg best la!!!!hehe aku rasa aku la pemenang dlm aktiviti kali ni sbbnya...dorg ni naik berdua...aku sensorang..mmg tak aci laa kan.







penat tu mmg penat...dayung tu berat pastu nk lawan dgn air lagi aduhai...mana x sampai tengah2 je aku dah surrender..hehe park kat tengah2..si cma n mar dah jalan kemana2 tah... hehe dan akhirnya dorg pun sama2 kepenatan dan kecapekan..tp penat tu hilang dengan keseronokan bersama dengan cma n mar...=) (korang bangga laa tu eh...ngee)

hopefully, kita dpt buat aktiviti bersama lagi..baru lepas rindu..ngee... kita buat aktiviti bersama antara PERMANIS dan PEMARAK...baru best kan kan??? mar kena pilih nk perak ke n9?? hehe

ok la..jumpa malam ni kat dataran merdeka!!!!!=)




4 comments:

shima yang baik hati August 30, 2008 at 10:50 AM  

acece...bangganya rase name kitorang disebut2 dalam blog yang power rangers ni...hopefully,awi x mungkir janji untuk plan2 kita y akan datang.nanti cek nangis lagi...hehehe.eh awi,lame x gado kan??

R@bi@tuL @d@wi@h August 31, 2008 at 7:49 AM  

weh cma...ang nink gado ngn cek ka??? nnt ang jugak yg nangis...ngee..ingt tak ayat keramat yg buat kita semua ngs???hhaha lawak2! weh nnt kita sama2 bukak pose tau!!!!siap ang kalo ang mungkir janji!

shima yang baik hati August 31, 2008 at 8:38 AM  

ok..cek no problem..ang la jangan mingki janji ek..wakaka

zamzuri_mustapha September 21, 2008 at 10:11 PM  

Pakcik dulu amik ko-k kayak. Best apa.